Πάτα πάνω στην εικόνα

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Αντώνης Τσαούσης: ''Πάμε για να πρωταγωνιστήσουμε''

Την περσινή σαιζόν με δικό του γκολ στο 85ο λεπτό του αγώνα, ο Πανσερραϊκός πανηγύριζε τη νίκη κόντρα στην ΑΕΛ με 2-1 στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών και ανέβαινε στην 3η θέση της βαθμολογίας.


Τότε ο ίδιος έπαιρνε τις πρώτες "μυρωδιές" από το πρωτάθλημα της Football League και είχε την ευκαιρία να πετύχει το παρθενικό του γκολ μπαίνοντας αλλαγή στο 80΄ στη θέση του Βρούτσινα.

Φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά για τον ίδιο, ο στόχος όμως δεν αλλάζει. Στην εκκίνηση του πρωταθλήματος παίρνει φανέλα βασικού πλέον στο αριστερό άκρο της άμυνας και κόντρα στην ΑΕΛ, τι άλλο να θέλει; Νίκη και γκολ! Για να γιορτάσει με τον καλύτερο τρόπο τα 20α γενέθλια του, καθώς είναι γεννημένος στις 29/9/1992 και μόνο έτσι θα μπορέσει να κάνει ένα καλό πάρτι μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Ο Αντώνης Τσαούσης μίλησε στο "Serressport.gr" για την πρεμιέρα της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα, τις 21 ομάδες, το κλίμα και τα δικά του "θέλω"...

Αρχικά, αναφορικά με την προετοιμασία και την καθυστέρηση της έναρξης του πρωταθλήματος είπε: "Η προετοιμασία πήγε πολύ καλά, νομίζω ήταν ιδανική, όλοι δουλέψαμε για να είμαστε έτοιμοι. Σίγουρα άργησε η έναρξη του πρωταθλήματος κάπως, αλλά αν αναλογιστούμε τι έγινε πέρυσι...και καλά είμαστε πάλι".


Τι διαφορετικό έχει ο φετινός Πανσερραϊκός με τον περσινό;


"Νομίζω πως φέτος παίζουμε καλύτερα και θα καταφέρουμε να πρωταγωνιστήσουμε. Έχουν έρθει κάποια νέα παιδιά με ποιότητα, όλοι έχουμε πολύ όρεξη για να δώσουμε τη μάχη μας και να βγούμε κερδισμένοι".



Η ένταξη των τριών ομάδων πως περιπλέκουν το πρωτάθλημα;


"Θα είναι ένας μαραθώνιος. 42 παιχνίδια και συν το κύπελλο. Θα χορτάσουμε μπάλα. Το πρωτάθλημα θα είναι πιο ανταγωνιστικό, υπάρχουν πολλές ομάδες με ιστορία, υπάρχουν καλύτεροι παίκτες γενικότερα. Σίγουρα είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα λόγω της δυναμικής που έχουν οι ομάδες που μπήκαν αλλά δεν αποπροσανατολιζόμαστε από το στόχο".


Σε αντίθεση με πέρυσι, φέτος στην αφετηρία ξεκινάς βασικός:


"Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου που με στηρίζει και με βοηθάει. Θέλω σε κάθε αγώνα να αποδεικνύω ότι έχει δίκιο και φυσικά στόχος μου είναι να παίξω καλό ποδόσφαιρο, να καθιερωθώ και γενικότερα να μην είναι το ταβάνι μου ο Πανσερραϊκός".


Η ομάδα φέτος έχει και πολλούς Νέους με τους οποίους ήσουν και συμπαίκτης στην Κ20
:

"Όντως, προωθήθηκαν αρκετά παιδιά και θα τους δοθεί η ευκαιρία να μπορέσουν να το διακριθούν. Όλοι άξιζαν να είναι στην πρώτη ομάδα και η οικονομική κρίση, είναι ένας τρόπος να αναδεικνύονται νέοι παίκτες".


Πρεμιέρα κόντρα στη Λάρισα. Την ξέρεις καλά και...σε ξέρουν! Πως είδες την κλήρωση;


"Δε μας ενδιέφερε η κλήρωση. Έτσι και αλλιώς με όλους θα παίξουμε. Είναι καλό που ξεκινάμε εντός έδρας. Όσο για τη Λάρισα, μακάρι να κερδίσουμε, μακάρι να πετύχω γκολ, όπως πέρυσι. Βασικά μακάρι να κερδίσουμε γενικότερα και με λιγότερο άγχος γιατί πέρυσι φτάσαμε στο 85΄".


Τέλος, το μήνυμα σου στον κόσμο:


"Απλά να έρθει κοντά μας. Τον χρειαζόμαστε. Ειδικά εμείς οι πιο μικροί. Είναι και πιο φθηνά τα εισιτήρια και πρέπει να στηρίξει από την αρχή την προσπάθεια μας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε μας το σχόλιό σας και αφού ελεγχθεί θα δημοσιευτεί!