Πάτα πάνω στην εικόνα

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 0-0 (VIDEO)





Με την ισοπαλία έφυγε από μια δύσκολη έδρα ο Πανσερραϊκός, διατηρώντας το 0-0 σε όλη τη διάρκεια του αγώνα απέναντι στον Παναιτωλικό. Τα Λιοντάρια, σε παθητικό ρόλο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, περιόρισαν τους μεσοεπιθετικούς της ομάδας του Αγρινίου, ενώ θα μπορούσαν να είχαν κάνει τη ζημιά στις δύο καλές ευκαιρίες που παρουσιάστηκαν. Τώρα, τα βλέμματα όλων είναι στον επόμενο αγώνα και το ζητούμενο είναι ο Πανσερραϊκός να πάρει το τρίποντο απέναντι στον Εθνικό Γαζώρου.
Ο Πανσερραϊκός δεν εντυπωσίασε με τη σημερινή του εμφάνιση, καθώς έδειξε από την αρχή ότι θεωρούσε και την ισοπαλία θετικό αποτέλεσμα, στην έδρα ενός από τους διεκδικητές της ανόδου. Η ομάδα μας έδωσε χώρο στον Παναιτωλικό, ο οποίος είχε την κατοχή της μπάλας, ωστόσο δυσκολευόταν να δημιουργήσει σημαντικές ευκαιρίες στα καρέ του Πανσερραϊκού. Οι δύο ομάδες είχαν από δύο μεγάλες φάσεις, οι γηπεδούχοι με τον Κουτσοσπύρο και τον Πασά και η ομάδα μας με Μπανγκουρά και Γκουγκουλιά.
Ο Μιχάλης Γρηγορίου επέλεξε για την αρχική εντεκάδα τον Κουτζαβασίλη κάτω από τα δοκάρια, ο οποίος ήταν σταθερός όσες φορές χρειάστηκε, τον Κιάσσο στα αριστερά της άμυνας, τον Τοντόροφ στο δεξί άκρο της άμυνας, ο οποίος ήταν πολύ καλός, και τους Καρακώστα και Μπριλάκη στα σέντερ μπακ, που πραγματοποίησαν μια πολύ θετική εμφάνιση, καθαρίζοντας τις περισσότερες φάσεις. Οι Παρασκευαΐδης και Σιάκκας αγωνίστηκαν στα αμυντικά χαφ, ο Κόντος αριστερά στη μεσαία γραμμή, ο Ράνιτς στον άξονα, ενώ ο Ανάκογλου έκανε προσπάθειες από τα δεξιά. Ο μοναδικός προωθημένος Μπανγκουρά, είχε μια σημαντική στιγμή στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, αλλά το πλασέ του προς την κενή εστία έφυγε άουτ.
Στο δεύτερο μέρος, ο Πανσερραϊκός ισορρόπησε κάπως τον αγώνα και κέρδισε περισσότερες μονομαχίες στο κέντρο. Οι Μπονέρης, Γκουγκουλιάς και Καρασαλίδης ήταν οι αλλαγές του τεχνικού της ομάδας μας, με το Γιώργο Γκουγκουλιά να χάνει μια καλή στιγμή στις καθυστερήσεις, όταν η μπάλα του στρώθηκε μέσα στην περιοχή. Οι μεγάλες ευκαιρίες των Αγρινιωτών ήρθαν από τον Κουτσοσπύρο που με εξ' επαφής κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άουτ στο 51' έπειτα από σέντρα, και στο 73' όταν ο Πασάς γύρισε μέσα στην περιοχή του Πανσερραϊκού αλλά έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ. Στο πρώτο ημίχρονο, δόθηκε ένα οφσάιντ σε ευκαιρία του Πανσερραϊκού, με το ριπλέι να δείχνει τους παίχτες πολύ κοντά στην ευθεία.
Ορισμένοι φίλαθλοι του Πανσερραϊκού ακολούθησαν την ομάδα και στο Αγρίνιο, ωστόσο όπως είχε γίνει γνωστό, δεν υπήρξε ξεχωριστή θύρα για αυτούς. Από το γήπεδο του Παναιτωλικού, απουσίαζαν οι φωνές των οργανωμένων, καθώς νωρίτερα ο σύνδεσμος Warriors είχε ανακοινώσει ότι θα απέχει από αυτό το ματς. "Αποφασίσαμε για τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό να απέχουμε από το μισογκρεμισμένο γήπεδο του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ μας. Θεωρούμε πως την δεδομένη χρονική στιγμή η παρουσία μας στον αγώνα είναι πολύ πιθανό να ζημιώσει την ομάδα και δεν θέλουμε να πληγώσουμε αυτό που αγαπάμε", ανέφερε η ανακοίνωση των οργανωμένων.
Ο Μιχάλης Γρηγορίου στη συνέντευξη τύπου δήλωσε: "Θέλω να ξεκινήσω δίνοντας συγχαρητήρια στην ομάδα μου για την προσπάθεια. Έπειτα από τα δύο παιχνίδια Κυπέλλου, θέλαμε να πάρουμε κάτι απ' αυτό το παιχνίδι. Σίγουρα δεν προσφέραμε θέαμα, και είναι ένα από τα λίγα παιχνίδια για όσους ξέρουν την ομάδα του Πανσερραϊκού, που δεν προσπάθησε να προσφέρει θέαμα. Κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι, και θα δούμε πού θα μας φέρουν τα αποτελέσματα και πού θα μας βρισκόμαστε μέχρι το τέλος της χρονιάς στο βαθμολογικό πίνακα. Συγχαρητήρια και στην ομάδα του Παναιτωλικού, ευχαριστώ ιδιαίτερα για τη φιλοξενία που είχαμε στο σημερινό παιχνίδι".
Ο Νίκος Καραγεωργίου δήλωσε: "Δεν καταφέραμε να νικήσουμε και αυτό με κάνει να στεναχωριέμαι, όχι για τους παίχτες ούτε για εμένα, αλλά πιο πολύ για τους φιλάθλους. Ξέρω ότι θα έρθει η ώρα που θα φτάσουμε ψηλά. Δεν πρέπει να μείνουμε στους τραυματισμούς που έχουμε και πρέπει να προχωρήσουμε".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε μας το σχόλιό σας και αφού ελεγχθεί θα δημοσιευτεί!