Πάτα πάνω στην εικόνα

Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

Ένα βήμα πριν την καταστροφή ο Πανσερραικός ;

«Δεν ξέρουμε τι να πούμε στον κόσμο, κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας» έλεγαν μεταξύ άλλων μέλη του Δ.Σ της ΠΑΕ Πανσερραϊκός, καθώς η αμφιβολία... χτυπάει κόκκινο και ο Πανσερραϊκός φαίνεται να βρίσκεται σε ένα σταυροδρόμι όπου οι περισσότεροι δρόμοι οδηγούν σε αδιέξοδο, όλα τα δυσάρεστα σενάρια είναι πιθανά, ωστόσο δεν σταματά να ελπίζει!

Ένα βήμα πριν την καταστροφή ο Πανσερραικός ; 

Δεν το νομίζω...
Τα χρήματα από τον Ρώσο επιχειρηματία δεν μπήκαν ούτε και σήμερα, Παρασκευή, στους λογαριασμούς των παικτών οι οποίοι πλέον αρχίζουν να αντιδρούν για την υπάρχουσα κατάσταση, όντας κουρασμένοι από την συνεχή αναβολή επίλυσης του θέματος. Βέβαια πρακτικά δεν μπορούν να κάνουν κάτι, καθώς η προθεσμία λήξης καταβολής της 1ης δόσης είναι η 1η Αυγούστου, ωστόσο άπαντες περίμεναν μία κίνηση προκειμένου να αρχίσει να λειτουργεί η ομάδα.

Αυτή λοιπόν δεν έγινε και έτσι την Δευτέρα στις 19:00 συγκλήθηκε έκτακτο Δ.Σ. προκειμένου να παρθούν αποφάσεις για το τι μέλλει γενέσθαι, αν ο Πανσερραϊκός και ο Λάζαρος Θεοδωρίδης περιμένει και άλλο τον Ρώσο ή μπει ένα τέλος στην υπόθεση, απόφαση που θα φέρει την ομάδα και πάλι σε σημείο... μηδέν, με όλα τα σενάρια να είναι πιθανά!

Tην ίδια στιγμή ο Λάζαρος Θεοδωρίδης ενημέρωσε πως κάποια λίγα χρήματα έχουν δοθεί και σε μια εταιρεία ρουχισμού και σε κάποιους παλιούς παίκτες και ζητάει από όλους υπομονή ακόμη μία εβδομάδα τουλάχιστον, περιμένοντας και αυτός τις όποιες εξελίξεις και ελπίζοντας.

Πάντως σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ο Ρώσος φαίνεται να δεσμεύτηκε εκ νέου πως την Δευτέρα το θέμα θα έχει τελειώσει θετικά!

Σε κατάσταση αναμονής οι ποδοσφαιριστές στον Πανσερραϊκό, που περιμένουν να μπουν χρήματα στους λογαριασμούς τους.

Υπάρχουν πολλά ανοικτά μέτωπα στον Πανσερραϊκό. Όχι ασφαλώς ότι τα «λιοντάρια» αποτελούν την εξαίρεση στον κανόνα. Πάνω κάτω οι περισσότερες ομάδες στο ίδιο καζάνι βράζουν. Οι παίκτες των Σερραίων, λοιπόν, είναι εν αναμονή πληρωμών. Εκτιμάται ότι αυτό ίσως γίνει την Παρασκευή (8/7), ίσως και την επόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με άλλες εκτιμήσεις.

O πρώην γενικός διευθυντής της ΠΑΕ και ειδικός σύμβουλος πλέον του προέδρου, Βασίλης Χρυσανθίδης, μίλησε την Τετάρτη στο «ΔΙΚΤΥΟ TV» και είπε πως θα πρέπει να υπάρξει αναμονή για πλήρωμές μέχρι την Παρασκεύη. Και ότι διαφορετικά θα υπάρχει προβληματισμός σχετικά με το γίνεται στην ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε μας το σχόλιό σας και αφού ελεγχθεί θα δημοσιευτεί!