Πάτα πάνω στην εικόνα

Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Για το διπλό στον Εβρο!

Η διατήρηση της 1ης θέσης στον 1ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής για τον Πανσερραϊκό και μετά το πέρας της 5ης αγωνιστικής... περνάει από το Σουφλί, καθώς οι "κόκκινοι" καλούνται να επιστρέψουν με τους τρεις βαθμούς στις αποσκευές τους από το πιο μακρινό φετινό τους ταξίδι. Η ομάδα του Σάκη Αναστασιάδη θα προσπαθήσει να... αποδράσει με τη νίκη από την δύσκολη έδρα του "Έβρου", με "όπλα" όλα την ανωτερότητα, που καλείται για ακόμη μία φορά να επιδείξει, αλλά και την καλή ψυχολογία που ημέρα με την ημέρα βελτιώνεται.




Η νίκη του Έβρου Σουφλίου κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα έδωσε την ευκαιρία στον Πανσερραϊκό να σκεφτεί πολύ περισσότερο το παιχνίδι απ' ότι πιθανόν να γινόταν μετά από ένα διαφορετικό αποτέλεσμα στον Εύοσμο και ο Σάκης Αναστασιάδης ζήτησε από τους παίκτες του να είναι σοβαροί και πειθαρχημένοι σε όλο το 90λεπτο και απλά να κάνουν αυτό που πρέπει. Έτσι και αλλιώς πολλές κουβέντες δεν χρειάζονται πριν από τα φετινά παιχνίδια. Απλά αποδείξεις...



Χωρίς Κατσαβάκη-Ρούμπο στο Σουφλί

Τα "λιοντάρια" θα αγωνιστούν με απουσίες στο Σουφλί, καθώς στην αποστολή που ανακοινώθηκε μετά την πρωινή προπόνηση του Σαββάτου και αναχώρησε για την Αλεξανδρούπολη, δεν βρίσκονται οι τραυματίες Κατσαβάκης και Ρούμπος που δεν είναι έτοιμοι, όπως και οι τραυματίες Τριανταφύλλου και Σάββας Γεωργιάδης, αλλά και οι Κασσέρης, Δημήτρης Γεωργιάδης. Οι 19 που επέλεξε ο Σάκης Αναστασιάδης είναι οι:
Τοπαλίδης, Μπίμπης, Γαλακτερός, Τσαούσης, Καψάλης, Κασμερίδης, Γκάγκας, Στέργιος Τσιμίκας, Κούτλας, Κώστας Τσιμίκας, Γιαννόπουλος, Δαγκούλης, Μπονέρης, Ασλανίδης, Σιδηρόπουλος, Παπαδόπουλος, Κράββαρης, Σερέκας, Κωνσταντινίδης.


Με τον κόσμο και το... χακί στο πλευρό του!

Ο Πανσερραϊκός θα έχει και τον κόσμο του στο Σουφλί, καθώς το "Che Guevara Club" οργανώνει εκδρομή και ένα λεωφορείο θα αναχωρήσει σίγουρα από τις Σέρρες με τις εγγραφές να συνεχίζονται μέχρι και το βράδυ του Σαββάτου(Μεραρχίας 93), ενώ σημαντική βοήθεια θα υπάρχει και από αρκετούς Σερραίους που βρίσκονται στην περιοχή οι περισσότεροι εκ των οποίων είναι στον στρατό, είτε ως μόνιμοι, είτε ως φαντάροι και οι μονάδες της περιοχής έχουν "αναστατωθεί", καθώς πολλοί ζητάνε άδεις και υπηρεσιακά για να πάνε στο γήπεδο και να δουν την ομάδα να αγωνίζεται στον Έβρο, κάτι που συμβαίνει σπανίως.


Αναλυτικά το πρόγραμμα:

ΠΑΟ Κοσμίου – Αρης Ακροποτάμου 0-1
Φωτιάδης, Κωτούλας, Κρυωνάς (Σερρών)

Εβρος Σουφλίου – Πανσερραϊκός
Κοτσάνης, Χατζηνάκος, Ζήρδας (Δράμας)

Εθνικός Αγιονερίου – Διγενής Λακκώματος
Βρέσκας, Μαλούτας, Γιάντσης (Ημαθίας)

Ηρακλής Αμπελοκήπων – Αγροτικός Αστέρας
Τσαλουχίδης, Πεντζερέτζης, Ναλμπάντης (Κιλκίς)

Ορφέας Ελευθερούπολης – Βυζάντιο Κοκκινοχώματος
Καραντώνης, Παρασίου, Κελεσίδης (Ημαθίας)

Δόξα Πετρούσας – Κιλκισιακός
Κυριαζίδης, Λιώλιας, Βασιλόπουλος (Εβρου)

Μουδανιά – Εθνικός Σιδηροκάστρου
Πάλιουρας, Κούλα, Μιχαηλίδης (Μακεδονίας)

Νέστος Χρυσούπολης – Μακεδονικός
Δραγάτης, Χριστάκογλου, Μαλανδρής (Χαλκιδικής)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε μας το σχόλιό σας και αφού ελεγχθεί θα δημοσιευτεί!