Πάτα πάνω στην εικόνα

Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Στις Σέρρες ο Σάκης Γκόγκας !

Στις Σέρρες βρίσκεται αυτήν την στιγμή ο πρώην αγαπημένος της Κόκκινης κερκίδας... Ο λόγος για τον Σάκη Γκόγκα που είχε συνομιλίες και το καλοκαίρι με την τότε διοίκηση Καραθανάση, αλλά δεν μπόρεσε να συμφωνήσει, πλέον έχει ένα εμπόδιο λιγότερο προκειμένου να επιστρέψει και αυτό είναι το βασικό. 


Ο Γκόγκας έλυσε την συνεργασία του με τον Αστέρα Μαγούλας στον οποίον και αγωνιζόταν, καθώς τα πολλά προβλήματα της ομάδας ώθησαν τις αντοχές του στο τέλος και επέστρεψε στα πάτρια εδάφη. Ο Πανσερραϊκός θέλει να του δώσει την ευκαιρία, έστω και σε επίπεδο Γ΄ Εθνικής, να βοηθήσει και να πανηγυρίσει μία άνοδο, κάτι που δεν κατάφερε στην πρώτη του θητεία από το 2004 έως και το 2007. Έτσι και αλλιώς θεωρείται σίγουρο πως μπορεί να προσφέρει πολύτιμες βοήθειες...

Οι πρώτες συζητήσεις έχουν γίνει και θα συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες, την ώρα που  ο Σάκης Αναστασιάδης θέλει τον παίκτη στην ομάδα και όλοι ελπίζουν πως απομένουν τα τυπικά για την... επανασύνδεση εμφανίστηκαν κάποια εμπόδια στην μεταγραφή Γκόγκα... Οι επόμενες μέρες θα δείξουν το αν θα κλείσει αυτό το θέμα θετικά για τον Πανσερραϊκό μας !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε μας το σχόλιό σας και αφού ελεγχθεί θα δημοσιευτεί!