Πάτα πάνω στην εικόνα

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Κίνδυνος! Υπομονή μέχρι την Παρασκευή για τις πληρωμές!

Στασιμότητα συνεχίζει να επικρατεί στην ΠΑΕ Πανσερραϊκός αναφορικά με τα ανοιχτά μέτωπα που υπάρχουν και αφορούν κατά πρώτο και κύριο λόγο την καταβολή της 1ης δόσης των οφειλομένων, αλλά και την εξέλιξη των συζητήσεων-διαπραγματεύσεων με τους παίκτες που είναι έτοιμοι να ανανεώσουν την συνεργασία τους.

O πρώην Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ και ειδικός σύμβουλος πλέον του προέδρου, Βασίλης Χρυσανθίδης, μιλώντας την Τετάρτη στο «ΔΙΚΤΥΟ TV» είπε πως θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι την Παρασκευή την διαδικασία των πληρωμών, καθώς από εκεί και πέρα θα υπάρχει προβληματισμός. Την Τετάρτη και την Πέμπτη δεν σημειώθηκε κάποια κινητικότητα στους λογαριασμούς, ενώ μέλη του Δ.Σ. ανέφεραν πως ίσως η υπόθεση καταβολής των χρημάτων πάρει παράταση μέχρι και την άλλη Τετάρτη!

Την ίδια στιγμή είναι σαφές πως δεν υπάρχει καμία δεδομένη συμφωνία με παίκτη για ανανέωση συνεργασίας. Όσοι παίκτες έχουν έρθει σε επαφές με τον Γενικό Διευθυντή της ΠΑΕ, Ευθύμη Γιορντάμη, σε επικοινωνία με το «Serres Sport News» τονίζουν: «Είμαστε πολύ κοντά, δεν είναι οικονομικές οι διαφορές. Δεν έχουμε υπογράψει. Περιμένουμε. Δεν έχουμε όμως καμία ενημέρωση για τα χρήματα». Αυτό το τελευταίο μοιάζει άλλωστε και το μοναδικό εμπόδιο για να προχωρήσουν με θετική κατάληξη, δηλαδή υπογραφή, οι περιπτώσεις βασικά των Κόντου, Μπριλάκη και Παρασκευαϊδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε μας το σχόλιό σας και αφού ελεγχθεί θα δημοσιευτεί!